Ενημέρωση σχετικά με την έκδοση λογαριασμών

Από την Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης – Αποχέτευσης Λαγκαδά ανακοινώνεται ότι έχουν εκδοθεί και βρίσκονται σε κατάσταση διανομής οι λογαριασμοί ύδρευσης που αφορούν τον ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ Β ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2021 για την πόλη του Λαγκαδά.

 

Σε περίπτωση που δεν έχετε παραλάβει το  λογαριασμό σας μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υπηρεσία ώστε να ενημερωθείτε σχετικά.

 

Παρακαλούνται οι καταναλωτές να μεριμνούν για την έγκαιρη εξόφληση ή ρύθμιση των οφειλών τους  έως την ημερομηνία λήξης που αναγράφεται στον λογαριασμό, διότι σε διαφορετική περίπτωση επιβάλλονται οι νόμιμες προσαυξήσεις 0,73% επί της καθαρής αξίας του λογαριασμού για κάθε μήνα καθυστέρησης σε όλους τους εκπρόθεσμους λογαριασμούς.

 

Επίσης, η Δ.Ε.Υ.Α. Λαγκαδά με βασικό στόχο την εξέλιξη των ηλεκτρονικών υπηρεσιών προς τους καταναλωτές, σας ενημερώνει για την ηλεκτρονική πλατφόρμα Ydata.eu,  όπου μπορείτε να έχετε άμεση πρόσβαση στους λογαριασμούς ύδρευσης και να πραγματοποιείτε τις συναλλαγές εύκολα , γρήγορα και χωρίς αναμονή στο ταμείο.

Πατήστε εδώ για να δείτε το έντυπο οδηγιών χρήσης

Εγγραφείτε στο  YDATA.eu  με 4 απλά βήματα:

  1. Συνδεθείτε στη σελίδα www.ydata.eu
  2.  Δημιουργήστε το λογαριασμό σας καταχωρώντας ένα e-mail και τον επιθυμητό κωδικό σας.
  3.  Επιβεβαιώστε την εγγραφή μέσω email.  (Μετά τη δημιουργία λογαριασμού θα σας αποσταλεί μήνυμα επιβεβαίωσης στην ηλεκτρονική διεύθυνση που δηλώσατε)
  4. Προσθέστε το υδρόμετρο συμπληρώνοντας το PIN που αναγράφεται στο λογαριασμό σας.

        ( * Σε περίπτωση που δεν έχετε τον κωδικό PIN επικοινωνήστε με τη ΔΕΥΑΛ ώστε να το παραλάβετε)

Τρόποι επικοινωνίας για την απόκτηση του PIN

  • Μέσω email: ydata@deyalagada.gr
  • Μέσω τηλεφώνου στο 23940 22520  &  23940 23230

 

 

 

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και για την συνεργασία ,

Εκ του Δ.Σ. της Δημοτικής Επιχείρησης