Έκτακτο δελτίο ενημέρωσης σχετικά με την επισκευή βλάβης Σάββατο 15 Ιουλίου 2023 ( Λαγκαδάς-Ηράκλειο-Περιβολάκι-Χρυσαυγή)

Από τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Λαγκαδά ανακοινώνεται ότι σήμερα Σάββατο 15 Ιουλίου 2023  βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες επισκευής και αντικατάστασης μεγάλου μέρους του κεντρικού αγωγού ύδρευσης ο οποίος έχει υποστεί σοβαρή βλάβη. Συνέπεια αυτού θα είναι να  υπάρχει περιορισμένη τροφοδοσία της κεντρικής δεξαμενής νερού που καλύπτει τις κοινότητες Λαγκαδά, Ηρακλειου, Περιβολακίου και Χρυσαυγής.

Για το λόγο αυτό παρακαλούνται θερμά οι καταναλωτές να χρησιμοποιούν το νερό με σύνεση μόνο για τις βασικές ανάγκες τους και όχι άσκοπα σε διάφορες άλλες χρήσεις όπως πότισμα, πλύσιμο δρόμων – οχημάτων κλπ. έτσι ώστε να υπάρχουν επαρκή αποθέματα νερού στη δεξαμενή.
Οι εργασίες έχουν ξεκινήσει και θα διαρκέσουν έως το απόγευμα.
Λογω της σοβαρότητας της βλάβης θα υπαρχει συνεχής ενημέρωση για ό,τι νεότερο προκύψει (διάρκεια διακοπής, εξέλιξη βλάβης κλπ.)
Ζητούμε από τους καταναλωτές συγνώμη για την όποια αναστάτωση έχει δημιουργηθεί. Ωστόσο η επισκευή της συγκεκριμένης βλάβης θα διορθώσει το πρόβλημα υδροδότησης που ταλαιπωρεί τους καταναλωτές ιδιαίτερα στα ακίνητα με μεγάλο υψόμετρο με χαμηλή πίεση νερού τις ώρες αιχμής.
Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Βλάβες .